Zo start je met Kunstmatige Intelligentie

Vaak krijg ik de vraag wat je nu eigenlijk kunt met Kunstmatige Intelligentie. Waarom zou ik daar nu mee moeten beginnen? Hoe begin ik daarmee?

Kunstmatige Intelligentie is een container begrip geworden. Het gaat over het slim en efficiënt omgaan met alle informatie die voor jou van belang is. Het is van belang dat je niet kijkt wat het kan, maar hoe KI kan bijdragen aan jouw organisatie.

In mijn presentaties en inspiratie sessies neem ik je mee, in gewone eenvoudige mensentaal, door de ontwikkeling en laat ik zien wat vandaag mogelijk is en wat de toekomst te bieden heeft. Weg van de techniek maar gericht op jouw organisatie. Die staat centraal.

Zo inspireer je je eigen organisatie, en kom je tot de beste ideeën, die echt toepasbaar zijn en gedragen worden door de medewerkers en management.

Inspireren en dan wegwezen past niet bij mij. Ik blijf betrokken bij design en pilots, ik ga voor resultaat en rendement. Ik ben pas tevreden als jij dat bent, persoonlijk en oprecht.

Dus pak je telefoon en bel 06-46257199 of stuur me een mail op tonabelen@wizzin.nl en we maken samen een plan.