085 200 61 68‬
Aelodi@wizzin.nl

360 Graden Integraal klantbeeld

Alle informatie bij elkaar vs een intelligente oplossing die alle relevante informatie voor je ophaalt?

Wat als je niet alleen alle informatie verzameld, maar deze ook nog eens automatisch inhoudelijk doorgenomen wordt en alle relevante zaken mbt de vraag getoond worden? Exact zoals jij dat als organisatie bedacht hebt, zodat je met één kwalitatief beeld naar buiten treed, en niet meer zo afhankelijk bent van de kennis en kunde van (tijdelijke) medewerkers?

Als organisatie wil je dat je klant zo optimaal mogelijk geholpen wordt, maar ook dat de kosten onder controle blijven.

Allemaal niets nieuws onder de zon, maar de vraag is hoe je zo effectief en schaalbaar mogelijk omgaat deze uitdaging.

Wij vinden dat zoveel mogelijk informatie beschikbaar stellen aan een klant contact center medewerker of chatbot niet ver genoeg gaat. Het is noodzakelijk om goed te kunnen werken, maar je kan veel verder gaan.

Aelodi is een digitale assistent die in de achtergrond razendsnel alle relevante informatie naar voren weet te halen, zodat jouw klant contact medewerker of chatbot kwalitatief de beste antwoorden geeft. Aelodi denkt mee in klanten én in vaktaal, en haalt uit bijvoorbeeld een polis, een contract of een handleiding exact die informatie naar voren die van belang is.

“Aelodi bespaard tijd én levert een hoge klanttevredenheid.”


In één oogopslag alle belangrijke informatie over je klant

  • Hoeveel systemen moet jij openen om informatie over of voor je klant te zoeken?
  • Hoeveel menu’s, tabbladen en velden moet je openen om de juiste informatie te vinden?
  • Hoeveel tijd kost het om alle relevante documenten te vinden, openen en te lezen?

Als je informatie nodig hebt over je klant wil je die met één druk op de knop, en niet tientallen handelingen verrichten. Ook wil je niet overladen worden met informatie, maar wil je alléén en exact díe informatie die voor jou op dat moment belangrijk is.

Dat is nu wat wij verstaan onder een 360 graden klantbeeld. En daarom hebben wij Aelodi ontwikkeld.

Aelodi: Een digitale assistent ontwikkeld in de praktijk

Aelodi is een digitale assistent die voor jou al die belangrijke informatie verzameld, en deze overzichtelijk aan je toont. Aelodi leidt je met één klik direct door naar de bron en zo kom je bijvoorbeeld exact uit in de alinea van een document waar de informatie staat.

De kracht van Aelodi is dat ze onafhankelijk is en jouw werkzaamheden ondersteund. Onafhankelijk betekent dat Aelodi al jouw systemen en bronnen voor je doorzoekt, naar informatie waarvan ze weet dat die belangrijk voor je is.

Wij hebben Aelodi ontwikkeld in de praktijk door de inzet van Machine Learning. Daar hebben we geleerd dat informatie in documenten en systemen helaas maar zelden perfect is. Ook hebben we geleerd dat als we succesvol willen zijn we de gebruiker moeten ondersteunen en niet met een oplossing moeten komen die uiteindelijk meer werk oplevert of een enorme transformatie vergt. Daarom doet Aelodi alleen maar hele nuttige zaken, zoals het opzoeken van informatie en de gebruiker efficiënter maken. Overal hoor en zie je dat Artificial Intelligence en Machine Learning makkelijk taken van mensen over kunnen nemen. Wij hebben in de praktijk ervaren en geleerd dat als we Aelodi heel basic, zonder allerlei beloftes en toeters en bellen neerzetten, we heel veel rendement halen. Simpelweg omdat we gebruiker ondersteunen en frustrerend, tijdrovend werk uit handen nemen, en kwaliteit leveren.

Niet zoeken maar geïnformeerd worden

Een zoekmachine laat je zoeken binnen je eigen kaders. Aelodi begrijpt dat niet iedere collega of klant dezelfde vaktaal spreekt zoals jij dat doet. Vanzelfsprekend laat Aelodi je dwars door al je informatie heen zoeken, en ook in de context van je zoekopdracht. Maar de echte kracht van Aelodi is dat zij zelfstandig alle informatie verzameld die jij nodig hebt om je werk te kunnen doen. Aelodi toont informatie waar je niet om gevraagd hebt of aan gedacht hebt, maar die wel heel belangrijk kan zijn.

Aelodi begrijpt dat als je met 100% zekerheid alle beschikbare informatie hebt geraadpleegd, de kwaliteit van het werk stijgt. Zo voorkomt Aelodi fouten, en daarmee extra werkdruk en kosten om die fouten weer te herstellen.

Snel operationeel

Aelodi is is ontstaan uit het idee dat het voor mensen onbegonnen werk is om de enorme berg aan informatie steeds weer in detail door te nemen, en dat nieuwe technologie dat wel kan.

Om te onderzoeken of we dit ook daadwerkelijk in de praktijk kunnen realiseren zijn we samen met enkele opdrachtgevers het avontuur aangegaan, en hebben we uiteindelijk prachtige resultaten geboekt. Niet alleen technisch maar met name de gebruikers zijn zeer positief.

Dit proces was natuurlijk niet alleen maar feest en leuke dingen ontwikkelen, maar we hebben veel beren op de weg moeten overwinnen. Na 3 jaar hard en intensief werken zijn we op een punt aangekomen dat we al die kennis en ervaring in een product, Aelodi, zijn gaan zetten, zodat we nu in staat zijn om zeer snel Aelodi ook voor andere organisaties beschikbaar te maken, met een goed doordachte oplossing, die met zekerheid rendement oplevert.

Onze aanpak

Je kent vast de stelling wel dat iedere organisatie uniek is maar dat uiteindelijk 80% toch overeenkomt aangezien we allemaal processen uitvoeren. Wij denken dat inderdaad iedere organisatie uniek is, sterker nog iedere afdeling binnen een organisatie is uniek. Zo is er ook een manier van werken ontwikkeld die binnen die afdeling of organisatie het beste werkt.

Om snel te valideren of Aelodi ook voor jou waarde oplevert hebben we een aanpak ontwikkeld waarbij je snel weet wat je rendement is en je weet of Aelodi ook bij jou gaat werken.

Wil jij ook weten of en hoe Aelodi voor jou rendement op kan leveren, klik dan hier voor meer informatie.

Je mag ook gewoon bellen, wij zijn heel gewone mensen, hebben geen salestijgers die je eeuwig blijven achtervolgen. Door een telefoontje weet je al snel of Aelodi iets voor je kan betekenen, uiteindelijk draait het om jouw succes.

Tel: 085-200 61 68 of mail naar Aelodi@wizzin.nl