AI Advies / AI Consultant

Artificial Intelligence biedt vele mogelijkheden. Misschien wel zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Welke technologie je voor welke doeleinden kan inzetten is een complex vraagstuk.

De kans dat je de verkeerde keuze maakt is groot, want iedere specialist is ervan overtuigd dat haar of zijn oplossing de allerbeste is.

Ton Abelen
AI Consultant, Product Owner

Orde orde in de chaos.

Vanuit een gestructureerde en in de praktijk succesvol bewezen aanpak achterhaal ik de kansen voor jouw organisatie. Dat kan zijn een digitale transformatie maar ook een proces wat je geoptimaliseerd wil zien.

Die kansen vertaal ik naar een valide businesscase, waardoor je onderbouwd en veilig de juiste beslissingen over inzet en investeringen kunt nemen.

Als onafhankelijk consultant ondersteun ik je bij het maken van de juiste keuzes. De technisch beste oplossing hoeft in de praktijk namelijk helemaal niet de beste oplossing voor jouw organisatie te zijn. Daarom kijk ik altijd naar het grotere geheel waarin ik kijk naar haalbaarheid en rendement. Ik heb een groot netwerk met uitvoerende partijen variërend van internationale Tech bedrijven tot lokale kleinere spelers.

Naast advies begeleid ik ook projecten in de rol van product owner.

De reden hiervoor is dat ik dit niet alleen vreselijk leuk vindt om organisaties en mensen te helpen, maar met name dat ik vind dat als ik een advies geef dat ik hier ook achter moet staan, en dus zelf in staat moet zijn dit uit te voeren. En wat is er nou mooier dan met een idee starten en dit ook daadwerkelijk in de praktijk brengen.

Wat je krijgt:

  • Bevlogen consultant die de juiste vragen stelt
  • Iemand met visie, kennis en ervaring
  • Iemand die de business/operatie en strategie vooropstelt
  • Iemand die resultaat boekt
  • Iemand die rendement oplevert

Wat je niet krijgt:

  • Dikke rapporten
  • Wollige adviezen
  • Onrealistische droomverhalen over theoretische mogelijkheden

Mijn inzet is zeer flexibel, waar je mij nodig hebt zet je mij in, wat je zelf kan moet je vooral zelf doen. Je kunt me inzetten voor een specifiek (advies)project, sparringpartner, enkele uren per week of een langer lopend verband, exact dat wat bij jouw idee of project past.

Werkwijze:

Heb je een idee over de inzet of mogelijkheden met Artificial Intelligence, en wil je advies of een validatie hebben? Neem even contact op, het eerste gesprek is altijd gratis.

tonabelen@wizzin.nl of bel 06-46257199