Uw digitale AI KYC/CDD Assistent

Een Digitale Assistent die het tijdrovende KYC en CDD onderzoekswerk voor u doet.

Know Your Customer
Witwascontrole met Kunstmatige Intelligentie

Waarom nieuwe medewerkers aannemen als Artificial Intelligence u direct kan voorzien van de juiste en volledige inzichten.

Met een minimale investering 100% zekerheid

Een demo met gemanipuleerde data wilt u waarschijnlijk niet, want dat is geen enkel bewijs dat een oplossing ook bij u werkt en in uw organisatie past.

Wilt u referenties? Klik dan hier.

Maar wat u waarschijnlijk écht wilt is de zekerheid dat:

  1. Ons concept daadwerkelijk te realiseren is in uw omgeving 
  2. De beoogde besparing of effectiviteit daadwerkelijk behaalt kan worden
  3. U weet welke inspanning van zowel u als ons nodig is om tot succes te komen 

De kracht van Artificial Intelligence

Een integraal klantbeeld maken, valideren, opzoeken van informatie, controleren, vragen stellen, checken met de regels, dat is veel werk. In de praktijk kan een dossier behandelen wel een week duren. 

Wij analyseren met AI al uw informatie voor u in een seconde, zodat u zich alleen nog maar hoeft te richten op de inhoudelijke beoordeling en de juiste vragen stellen. 

Dit levert een besparing op van wel 40% in tijd en daarmee geld, en verhoogt de kwaliteit van uw werk.

Soms wordt Artificial Intelligence verward met slimme analytics. Jammer, want de kracht van AI is dat deze daadwerkelijk aangeleerd kan worden om saai werk als grote volumes informatie tot in detail te onderzoeken. Het enige wat je nodig hebt is een frisse aanpak en inzicht in de mogelijkheden. Check onze referenties maar eens hoe zij onze aanpak ervaren hebben.

AI voor KYC vraagt om een innoverende aanpak

Het benutten van deze kracht vraagt om een nieuwe aanpak, die wij intussen in de praktijk ontwikkeld hebben. Voor grote complexe organisaties zoals het Ministerie van Justitie en Veiligheid en Reclassering Nederland hebben we unieke oplossingen ontwikkeld die met één druk op de knop relevante informatie, risicogebieden en gedrag van de klant tonen. Deze informatie dient als basis voor het schrijven van een aanpak, waarbij AI in de toekomst ook de toetsing gaat doen op controle van intern beleid en wet- en regelgeving. 

We hebben bij deze opdrachtgevers succes behaald door nauw met ze samen te werken en de oplossing in de cultuur en processen van de organisatie te laten passen. Succes is tenslotte pas echt rendabel als de eindgebruiker en effectief gebruik van maakt en risico’s verlaagd worden.

Welkom slechte informatie

AI kan omgaan met slechte en diverse data

In de praktijk is informatie maar zelden perfect. Classificatie van documenten kan zomaar verkeerd zijn, de inhoud kan wollig of niet concreet geschreven zijn. In rapportages kunnen signalen staan, zonder feitelijk te worden. In jaarverslagen kunnen onderwerpen van het ene op het andere jaar ineens ander benoemd worden of zelfs verdwijnen. Kortom, in de praktijk is informatie vaak veel minder concreet dan we zouden wensen.

Wij kijken liever naar de inhoud van een document, rapport of e-mail dan dat we op de classificatie afgaan. Met AI hebben we tenslotte de mogelijkheid onbeperkte volumes aan documenten tot in detail door te nemen, dus maken we daar ook gebruik van.

Hetzelfde geldt voor systeemvelden, er zijn helaas maar weinig systemen echt goed gevuld. Niet zo vreemd want met samenvoegen of migreren van oude systemen blijft er altijd wel een kans op ‘vreemde’ of incomplete informatie. 

Doordat wij alle systeemvelden inhoudelijk doornemen gaan wij echt in op de inhoud, en zorgen ervoor dat het klantbeeld zo compleet mogelijk wordt.

Uw eigen Artificial Intelligence

Artificial Intelligence laten werken als een Digitale Assistent is een vak, dat wij als geen ander begrijpen. 

Wij zetten bewezen AI technologie zo in dat deze perfect aansluit op uw processen en bestaande technologie. Dit doen we in samenspraak met u, zodat u eigenaar van uw oplossing bent. Samen kijken we naar welke technology nodig is, waar u wellicht al ervaring mee heeft en welke andere randvoorwaarden noodzakelijk zijn.

Een tipje van de sluier: Een oplossing bestaat niet uit één stukje technologie maar een samenspel tussen verschillende vormen, begrip van de praktijk en gebruiksvriendelijke presentatie. Alle passend in uw organisatie. Wij leveren maatwerk met standaard componenten die u uiteindelijk ook gewoon zelf kan beheren.

Ervaring telt

Voor o.a. het Ministerie van Justitie en Veiligheid en Reclassering Nederland hebben wij projecten uitgevoerd. Hierbij hebben we de tijd die het kost om een integraal klantbeeld te krijgen uit complexe bronnen en grote hoeveelheden informatie met 40% teruggebracht.

Onze klanten zijn over het algemeen grote complexe organisaties, waar wij, gezien onze achtergrond goed in presteren. Deze klanten zijn meer dan tevreden over wat we samen bereikt hebben.

Wat wij doen

Net als vele anderen zal ook u de ervaring hebben dat nieuwe technologie veelbelovend is. Maar ook dat het realiseren van goede ideeën in de praktijk zo zijn uitdagingen kent. Zeker Artificial Intelligence kent vele vormen en er is niet één gouden oplossing. Wij hebben verstand van de verschillende vormen en passen alleen de vormen toe die nodig is om uw uitdaging op te lossen. De ervaring en positieve reacties van onze opdrachtgevers die u voorgingen bewijzen dat wij de juiste manier hebben gevonden om nieuwe technologie succesvol in te zetten in uw praktijk.

In die praktijk zien wij een gapend gat tussen de business vraag en de ICT oplossingen. Om de brug tussen business en ICT te slaan, hebben wij, You-Get en Wizzin de handen ineengeslagen. 

Wizzin richt zich puur op de business value, en klantprocessen en de omgeving waarin de oplossing moet gaan werken.

You-Get is heel erg sterk in nieuwe technologie inzetten, leren en met de informatie om te gaan. 

Zo hebt u geen omkijken naar innovatieve technologie, maar krijgt u een helder plan zonder mitsen en maren. Gewoon een goed plan wat hout snijdt en binnen afzienbare tijd gerealiseerd kan worden. Wij houden van samenwerken en transparantie, wilt u zelf inhoudelijk deelnemen aan de invulling en uitvoering? Graag zelfs, maar hebt u gewoonweg de tijd niet, dan voeren wij het project voor u uit. Overigens acteren wij als één, dus geen risico voor u dat u met twee partijen zaken doet.

Nog even de voordelen van onze AI KYC/CDD Compliance Assistent op een rijtje:

  • Verkort de doorlooptijd bij onderzoek met minimaal 40%
  • Presenteert relevante info en brengt aanwijzingen & risico’s in kaart
  • U hoeft geen nieuwe medewerkers meer te zoeken maar kan met minder mensen meer én kwalitatief beter werk doen

Interesse, wilt u meer weten of direct aan de slag?

Binnen 4 weken een plan en business case

Wij hebben het concept om u succesvol te maken al voor u klaarliggen. Daarmee kunnen wij binnen 4 weken u een plan presenteren hoe onze AI Compliance Assistent u kan ondersteunen, hoe de businesscase eruitziet en is het plan klaar. 

Hoogstwaarschijnlijk wilt u eerst wel eens zien met wie u zaken gaat doen. Gezien de snelle ontwikkelingen mbt het Coronavirus maken we met u een virtuele of 1,5 meter afspraak om het gesprek met u aan te gaan. 

Dus neem gewoon even contact op via ai@wizzin.nl of bel direct met 088-200 61 68