ik weet hoe jij je bedrijfsprocessen direct verbeterd met artificial intelligence

Artificial Intelligence (AI)is geen doel maar een middel. Het biedt de mogelijkheid om compleet anders om te gaan met grote volumes informatie. Dit kan tekst of cijfers zijn.

De mogelijkheden zijn onbeperkt, de vraag is wat nu de juiste aanpak is.

Wij van Wizzin hebben een in de praktijk bijzonder succesvol concept ontwikkeld. Onze focus ligt op de organisatie, de mensen die er werken, de cultuur en toepasbaarheid. Je hebt tenslotte niets aan de mooiste en nieuwste technologie als die helemaal niet bij jou past.

Ons concept is helder en transparant. Check onze referenties en als je overtuigd bent neem dan even contact op, we helpen je graag met respect voor jouw omgeving.

“Ton helpt het project vaak op de rit door te zorgen dat we concrete resultaten blijven boeken. Hij brengt iedereen terug naar de kern, ook wanneer discussies aanhouden.”

“Ton is gericht op de praktijk en het creëren van meerwaarde voor de uitvoering van ons werk. Dat onderscheidt hem van andere consultants”, Daarnaast is Ton vrolijk en opgewekt en iemand die zaken helder kan verwoorden. Een echte doorpakker die inhoudelijk gedreven is. Ik kan alleen maar lovend zijn over wat hij voor ons heeft gedaan en over wat we verder nog gaan doen.”

Benieuwd wat AI consultant Ton kan betekenen voor jouw bedrijf?

Ontdek de kansen

Ieder bedrijf heeft zijn eigen potentieel, cultuur en data.

Vaak is het startpunt voor AI projecten het verzamelen van data en kijken of hier iets bruikbaars uit te halen is.

Wij benaderen AI vanuit het perspectief dat je voor jouw besluitvorming optimaal geïnformeerd moet zijn, ook als je enorme bergen data hebt, oude systemen en zelfs slechte informatie. Goed geïnformeerd beslissingen nemen verhoogt de kwaliteit van iedere organisatie. Wij maken dit haalbaar met ons unieke concept.

Wat Wizzin uniek maakt:

* Onze aanpak gaat uit van jouw praktijk
* Technologie wordt pas relevant als we weten wat je wil bereiken
* Je krijgt van ons geen theoretisch of hoogdravend rapport
* Wij maken een helder en realistisch plan
* Als je wilt leiden wij je gehele project
* Wij leveren in iedere fase een werkend product, zo ben ijs altijd betrokken en is het helder wat je gaat krijgen
* Wij zijn écht 100% transparant

* Iedere opdracht is uniek, dus maken we ook met jou heldere afspraken over wie wat doet en onder welke condities
* Wij garanderen succes

 

Wat mij anders maakt

De ene na de andere AI start-up wordt opgezet en ze buitelen over elkaar heen voor jullie aandacht. Prachtig, want deze branche verdient meer professionals. Maar let op. Het cadeaupapier kan immers nog zo prachtig zijn, als het geen toegevoegde waarde biedt, verandert er niets in jouw bedrijf.

Trap dan ook niet in al die verkopers van mooie verhalen. Word geen proefkonijn en kies voor een AI expert die een reëel beeld heeft van de mogelijkheden in jouw zaak.

Ik kijk naar de toekomst, maar neem de dagelijkse realiteit daarvoor mee. Ik verzilver liever strategische oplossingen per thema, dan op korte termijn wat plukken hier en daar. Ik weet dat investeren op kleine technische projecten uiteindelijk net zoveel tijd kost, als in één keer een visionair traject uitrollen. Ik lever ondernemerschap, lef, transparantie, inspiratie en energie wat uiteindelijk leidt tot tijdbesparende, efficiënte en slimme AI oplossingen.

Digitale transformatie – Informatiegestuurd werken

Het klinkt zo voor de hand liggend: goed geïnformeerd beslissingen nemen

In die praktijk wil dit nog wel eens tegenvallen. Medewerkers zijn ingehuurd vanwege hun opleiding en kwaliteiten in het proces. De onderliggende systemen waarmee gewerkt worden kunnen maar zelden de ontwikkelingen en de behoefte van deze medewerkers bijhouden. Het gevolg is dat specialisten hun informatie uit vele bronnen moeten halen, terwijl ze door de werkdruk helemaal geen tijd hebben om al deze informatie te raadplegen.

Dit kan anno 2020 anders. Maar dat vergt ook een nieuwe aanpak. Wij begrijpen dit maar al te goed, aangezien we dit dagelijks in de praktijk meemaken. Wij ondersteunen organisaties in het maken van de slag naar goed geïnformeerd zijn. Dit doen we op een bijzonder praktische wijze, wij geloven namelijk in het concept dat door medewerkers optimaal te ondersteunen je veel meer resultaat krijgt dan dat je op basis van onderzoeken en theorieën nieuwe systemen op gaat dringen. Misschien is Artificial Intelligence wel dé manier om jouw digitale transformatie in te vullen.

 

 

Kijkje in de keuken

Voor advies op maat moet ik jouw bedrijf door en door kennen. Daarom loop ik enkele dagen mee op de werkvloer. Zo ervaar ik met mijn eigen ogen en oren hoe jullie werken, waar medewerkers tegenaan lopen en wat de belangrijkste aandachtspunten zijn. Op basis van die informatie creëer ik praktische en waardevolle plannen.


Maar met een boekwerk voor cijfers en grafieken zet je nog geen zoden aan de dijk. En een rapport of plan is pas geloofwaardig als je het zelf kan waarmaken. Daarom bedenk ik niet alleen slimme AI oplossingen, maar voer ik de projecten ook uit. Zo laat ik je met eigen ogen zien dat het rendement oplevert.