Het onderwerp Artificial Intelligence doet het goed. Toch is het een beetje als sex, iedereen praat erover maar doen we nou echt zoveel als we beweren?

Als spreker in deze key-note neem ik u mee naar de toekomst, waarin A.I. intussen een grote rol zal spelen in ons leven. Gaat Artificial Intelligence ons leven echt overnemen, of gaat ons gezond verstand op de rem trappen.

Ik laat u vanuit het perspectief van u en ik, als ondernemer, werknemer, manager of gewoon een dag uit het leven van een privé persoon, zien wat de impact is als ons leven wordt beïnvloed door A.I.

Bent u klaar voor een flinke dosis zelfreflectie, humor en een blik in de toekomst?

Boekingen

Direct contact

E-mail: tonabelen@wizzin.nl – tel: 06-46 25 71 99

Uw route:

Uw publiek wil nou eindelijk wel eens weten wat Artificial Intelligence is en waarom dit zo’n grote belofte is. Zonder ook maar een moment op de technologie in te gaan neem ik u mee in de AI wereld.

Van begrip naar toepassing is misschien wel de grootste uitdaging waar bijna iedere organisatie meer worstelt. Hoe maak je iets wat complex, ongrijpbaar en bedreigend overkomt zo simpel dat men er direct mee aan de slag wil? Hiervoor kunt u kiezen uit de volgende 3 uitgangspunten:

Consument 3.0

Nieuwe technologie maakt het mogelijk om iedere consument voortaan op maat te leveren. De impact hiervan is enorm als u bedenkt dat eten en bijvoorbeeld kleding voortaan op maat geprint gaan worden, aangestuurd door AI die alle gegevens voor u verwerkt in exact dat wat goed voor u is en binnen uw wensen valt. In dit onderdeel krijgt u een beeld van de consument van de toekomst en hoe u daar vandaag op in kunt spelen.

Kantoor 3.0

Kantoor automatisering kennen we natuurlijk al heel lang. Maar waarom duren sommige processen dan nog zo lang. En waarom wordt informatie die er is niet meteen aangeboden zodat voortaan iedere beslissing goed onderbouwd genomen wordt waardoor er veel minder fouten gemaakt worden? In dit onderdeel neem ik u mee naar het kantoor van de toekomst, waarin uw wereld in positieve zin op zijn kop gaat staan, en natuurlijk hoe u daar vandaag aan kunt gaan werken.

Strategische kansen

U ziet steeds mee bedrijven AI toepassen en komen met compleet nieuwe business modellen. Hoe doen zij dat en waarom lukt dat niet binnen uw organisatie? U mag denken dat u zo vernieuwend bezig bent met innovatie, na deze presentatie zult u waarschijnlijk erkennen dat u toch wel vastgeroest zit in uw eigen wereld. Vanzelfsprekend neem ik u mee in een aanpak waar u direct mee aan de slag kunt om wél die noodzakelijke stappen te zetten om beter om te gaan met nieuwe kansen en uw uitdagingen op het gebied van personeelstekorten, gebrek aan efficiency, kostenbesparing en nieuwe markten aanboren.

Uw effect:

Deze presentatie is uitermate geschikt om uw klanten of uw management inzicht te in de impact van de technologische revolutie waarin we zitten, zonder te hoeven kijken naar een eindeloze uitleg van technische termen. De voorbeelden zijn voor uw doelgroep perfect te plaatsen in hun eigen wereld, waardoor men bijvoorbeeld de strategie kan gaan bepalen, of actie kan ondernemen om de eerste stappen met Kunstmatige Intelligentie te gaan zetten

Praktische informatie:

  • Deze key-note duurt standaard 40 minuten, afhankelijk van uw programma kan dit aangepast worden.
  • 2 Weken voor de key-note wordt met u overlegd wat uw congres of evenement is en wat uw doelstelling is, zodat ik hier rekening mee kan houden
  • Wilt u niet alleen een spreker die inspireert maar u ook helpt om de opgedane inspiratie om te zetten naar uw praktijk? Ik lever consultancy/project leiding om uw business value te achterhalen en te starten.
  • Wilt u een technische uitleg van Artificial Intelligence, bel dan een andere spreker

Wizzin
Spaarnwoudelaan 84
5035HW Tilburg
06 46 25 71 99
tonabelen@wizzin.nl