Dagvoorzitter

U zoekt een dagvoorzitter die de juiste vragen stelt?

Wat u waarschijnlijk zoekt in een dagvoorzitter is iemand die de boel vlot aan elkaar praat. Als ik u was zou ik iemand willen die ook de vragen stelt die wel in de lucht hangen maar die niemand durft te stellen.

Als spreker kom ik op veel congressen, waarbij mijn ervaring is dat ‘de zaal’ niet altijd in het openbaar de juiste vragen durft te stellen. Als je wel kritische vragen stelt zie je ineens veel meer energie bij het publiek ontstaan, en komt er ook echt wat los.

Dat houd voor mij in dat je als dagvoorzitter je zeer gedegen voor moet bereiden over de doelstelling van de dag. Anderzijds dien je ook de juiste prikkelende vragen te stellen aan de sprekers of presentatoren. Deze zijn niet altijd gewend om op een podium te staan, dus een beetje hulp is altijd welkom.

Wie is Ton Abelen?

Ton Abelen dagvoorzitter

Mijn naam is Ton Abelen, ben in 2016 Wizzin gestart, en heb intussen talloze presentaties mogen verzorgen over de toegevoegde waarde van Artificial Intelligence. Recent ben ik ook als dagvoorzitter ingezet op het congres A.I. in Business, waar ik naast de dag hosten ook een talkshow in DWDD stijl heb gedaan.

Aangezien de reacties erg positief waren heb ik besloten dit vaker te gaan doen en als dienst aan te bieden.

Het onderdeel Talkshow viel bij het publiek enorm in de smaak. De reden hiervoor is dat we zeer relevante praktijkvragen voor het publiek hadden voorbereid en ik geen commerciƫle antwoorden accepteerde. De inhoud stond zo voorop, daarvoor kom je naar een congres toch?

Mijn aanbod aan u

Ik laat uw congres vlot verlopen, en zorg ervoor dat uw publiek in de stemming komt om ook daadwerkelijk waarde op te halen. Hierbij hoort een gedegen inhoudelijke voorbereiding met u en de sprekers. Daarnaast kunnen we in overleg een component toevoegen als een Talkshow wat een mooie dynamiek aan uw dag kan geven.

Neem gewoon even contact op om te overleggen hoe en wat, en daar komen we uit.

Ton Abelen

tonabelen@wizzin.nl

06-46 25 71 99

 

Blog

Schrijf je in voor het AI Business News, het enige AI news vanuit een management/directie perspectief

Bedankt voor uw inschrijving!