Hoe lang is kennis nog macht?

Professionals met veel ervaring weten veel, toch?

Maar wat als het aanbod aan informatie en kennis zo snel groeit dat ook deze ultieme allesweters dit niet meer bij kunnen houden?

Kun jij me real time vertellen waar in de wet staat dat ik niet in de berm mag parkeren? (Kost je overigens € 99 !!).

Dus hoe lang denk jij dat het nog duurt voordat basiskennis over de wet opvraagbaar is voor iedereen.

Niks juridische taal, gewoon in je eigen taal je eigen probleem voorleggen en je krijgt keurig antwoord wat waar staat, en wat je ermee kunt.

Ontwikkelingen gaan snel, dus ben ik te optimistisch als ik stel dat je over 3 jaar ook daadwerkelijk in gesproken woorden met een app kunt communiceren en oa juridische diensten kunt gebruiken zonder een advocaat?

10 Jaar geleden kwam de iPhone op de markt, dus 10 jaar geleden reed ik nog rond met een stratenboek op schoot de weg te zoeken, had ik een spoorboekje nodig om mijn treinreis te plannen. Ook ik had toen nog een Nokia en was jaloers op de BlackBerry gebruikers, ken je die nog?

In mijn beleving is dit veel langer geleden maar zo snel gaat het dus.

De tijd gaat dus snel, ontwikkelingen nog sneller, bovenstaande 10 jaar is nu nog maar 3 jaar……

Dus wellicht toch tijd om eens serieus aandacht te besteden aan de impact van nieuwe technologieën op uw business voordat een ander ermee vandoor gaat?

Hoe doe je dat?

Bel mij, onafhankelijk adviseur op het gebied van de toepassing van oa kunstmatige intelligentie. Geen technische vergezichten waar je na 2 minuten al zit te tollen maar concreet advies en inzicht. Wat zijn je kansen en bedreigingen en hoe ga je daarop inspelen.