Hoe behaal je resultaat met Artificial Intelligence

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]

Hoe zet je een technologische ontwikkeling als AI in om een business opportunity

Wij helpen organisaties die beseffen dat Kunstmatige Intelligentie een aantal uitdagingen op zou kunnen lossen, maar geen idee hebben waar te beginnen.

Wij zijn realisten die beseffen dat onze toekomst begint met de stap die we vandaag zetten.

Digitaal omdenken

Het mooie aan Artificial Intelligence is dat het je de mogelijkheid geeft écht anders om te gaan met de bergen aan informatie die je hebt, daarom vinden wij het zo belangrijk dat je meteen begint met het juiste perspectief. Dat perspectief is dat je simpel gezegd in de praktijk aanloopt tegen veel complexe systemen, vele informatie bronnen, tijdrovende zoekacties en onzekerheid over de kwaliteit van informatie. Als dat het geval is, is het tijd om aan AI te gaan denken.

Digitale transformatie hoeft niet moeilijk te zijn als je in staat bent het juiste startpunt te kiezen

Vaak begint innovatie bij de inzet van nieuwe technologie. In het geval van Artificial Intelligence loop je tegen een paar zaken aan.

Enerzijds is ca. 75% van de oplossingen nog in ontwikkeling of PR materiaal, dus hoe kom je tot een toepasbare oplossing.

Anderzijds is AI zo breed dat je al heel snel praat over een doorontwikkeling van analytics. Hier is niets mis mee, dit kan zelfs heel veel rendement opleveren. De vraag is wat je doel is. Als je doelgroep je business is, zul je wellicht niet zo snel met techniek aan moeten komen maar met begrip hoe deze business zich ontwikkeld, wat de capaciteiten zijn van de gebruikers en deze samenbrengen met je strategie.

Daarom gaan wij altijd uit van jouw business perspectief, zodat we niet nog een technisch werkende oplossing op de stapel niet gebruikte innovaties leggen, maar ook echt succes zien in de praktijk. Die technologie zoeken we samen in de 2e fase, als we weten wat nodig is om succesvol te zijn.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Features_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_PostCarousel_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]