Hoe behaal je resultaat met Artificial Intelligence

Hoe zet je een technologische ontwikkeling als AI in om een business opportunity

Wij helpen organisaties die beseffen dat Kunstmatige Intelligentie een aantal uitdagingen op zou kunnen lossen, maar geen idee hebben waar te beginnen.

Wij zijn realisten die beseffen dat onze toekomst begint met de stap die we vandaag zetten.

Digitaal omdenken

Het mooie aan Artificial Intelligence is dat het je de mogelijkheid geeft écht anders om te gaan met de bergen aan informatie die je hebt, daarom vinden wij het zo belangrijk dat je meteen begint met het juiste perspectief. Dat perspectief is dat je simpel gezegd in de praktijk aanloopt tegen veel complexe systemen, vele informatie bronnen, tijdrovende zoekacties en onzekerheid over de kwaliteit van informatie. Als dat het geval is, is het tijd om aan AI te gaan denken.

Digitale transformatie hoeft niet moeilijk te zijn als je in staat bent het juiste startpunt te kiezen

Vaak begint innovatie bij de inzet van nieuwe technologie. In het geval van Artificial Intelligence loop je tegen een paar zaken aan.

Enerzijds is ca. 75% van de oplossingen nog in ontwikkeling of PR materiaal, dus hoe kom je tot een toepasbare oplossing.

Anderzijds is AI zo breed dat je al heel snel praat over een doorontwikkeling van analytics. Hier is niets mis mee, dit kan zelfs heel veel rendement opleveren. De vraag is wat je doel is. Als je doelgroep je business is, zul je wellicht niet zo snel met techniek aan moeten komen maar met begrip hoe deze business zich ontwikkeld, wat de capaciteiten zijn van de gebruikers en deze samenbrengen met je strategie.

Daarom gaan wij altijd uit van jouw business perspectief, zodat we niet nog een technisch werkende oplossing op de stapel niet gebruikte innovaties leggen, maar ook echt succes zien in de praktijk. Die technologie zoeken we samen in de 2e fase, als we weten wat nodig is om succesvol te zijn.

ONZE DIENSTEN...

Wij helpen u van inspiratie tot begeleiding tot succes

CONSULTANCY

U wilt 'iets' met Kunstmatige Intelligentie, maar waar begin je?

Als onafhankelijke partij hebben wij focus op uw business. Waar gaat AI u helpen en tot resultaat leiden?

Wij geloven niet in het 'laten zien dat techniek werkt', wat heb je tenslotte aan werkende techniek als niemand deze in de praktijk gebruikt.

Ons advies gaat verder dan alleen visie, wij helpen uw ook bij de realisatie van deze visie en bewaken deze tijdens het uitvoerigs proces.

Wij zijn betrokken en integer, maar ook zeer transparant, aangezien wij vinden dat dit de enige manier is naar een succesvolle en langdurige samenwerking.

BEGELEIDING

Volgens ons is succes pas bereikt als de gebruiker of de klant zo blij is dat deze het van de daken schreeuwt.

De meeste AI technologie werkt anno 2018 wel, het is veel meer de vraag hoe je deze zo toepast, dat deze ook in de praktijk werkt.

En net deze praktijk kan zeer weerbarstig zijn. Wij duiken echt in uw strategie, doelen en uw harde praktijk en betrekken alle niveau's binnen uw organisatie, zodat we zeker tot succes komen.

ONS CONCEPT

Wij geloven in voortschrijdend inzicht. Vooraf allerlei theorieën bedenken, deze in beton gieten en dan uit gaan voeren is naar onze mening een garantie voor falen.

In ons concept bepalen wij samen met u de visie en de 'stip aan de horizon'.

Vervolgens gaan wij de betrokken mensen meenemen op deze reis, en bieden wij hen de mogelijkheid écht mee te denken en invloed uit te oefenen. Onze kracht is dat wij een concept hebben waarbij we ruimte geven en toch binnen budget en tijd succes leveren.

KEYNOTE / SPREKER

Zonder inspiratie geen visie.

Hoe krijg je nu eigenlijk zicht op de kansen en mogelijkheden die Artificial Intelligence biedt?

In de keynote van Ton Abelen legt hij de focus volledig op toepassingen in de praktijk. Aangezien hij zelf ervaring heeft met projecten deelt hij deze ervaring en geeft tips wat wel en niet te doen.

Deze keynote is ideaal om uw medewerkers, management of klanten te inspireren en entertainen.

TRAINING

In samenwerking met Heliview bieden wij een 2-daagse training aan: Kunstmatige Intelligentie in Business.

 

WORKSHOP AI
In deze 4 of 8 uurs workshop gaan we kijken welke vormen van Artificial Intelligence er zijn en hoe deze tot resultaat voor u zouden kunnen leiden. Deze workshop is ideaal als inspiratie voor de bekende 'hei'-sessie van uw management. Ook is deze workshop goed in te zetten om uw organisatie aan te sporen om zich door te gaan ontwikkelen.

REFERENTIES