Workshop “Maak kennis met Kunstmatige Intelligentie”

Workshop "Maak kennis met Kunstmatige Intelligentie"

Workshop: Maak kennis met Kunstmatige Intelligentie

“Kan iemand mij in gewoon Nederlands uitleggen wat Kunstmatige Intelligentie is?”

Natuurlijk kan dat, de vraag is echter of je er wijzer van wordt. Techniek in “gewone” taal blijft techniek terwijl wij vinden dat het veel interessanter is wat je er mee kunt. Daarom zit deze workshop vol met praktijkvoorbeelden en toepassingen zodat je inspiratie op doet voor je eigen rol of organisatie.

Je wordt samen aan het werk gezet en gaat echt anders denken. Vanuit diverse perspectieven gaan we kijken wat en hoe je met Kunstmatige Intelligentie. Het resultaat van de workshop is dat je een roadmap maakt waar je  direct mee aan de slag kunt.

 

Naast dat je veel nieuwe ideeën opdoet is dit ook een mooie vorm van teambuilding.

Deze workshop is geschikt voor directie, strategen en uitvoerenden. Aangezien Kunstmatige Intelligentie een breed spectrum betreft passen we de inhoud aan aan de deelnemers.

De locatie en duur van de workshop wordt in onderling overleg gekozen, afhankelijk hoeveel tijd beschikbaar is. De maximale duur van de workshop is één dag. Er is ook een versie beschikbaar van ca. 1 uur die goed in de agenda van congressen en evenementen te passen is.

Klik op onderstaande link voor de brochure

Workshop AI

Incompany of open inschrijving?

Deze workshop is zowel incompany of op locatie te volgen.

Dit voorjaar staan de workshops gepland in Tilburg en Amsterdam. Je kunt individueel inschrijven of met een team.

Tilburg, donderdag 31 mei

Amsterdam, woensdag 6 juni

Meer weten?

We kunnen ons indenken dat je nog vele vragen hebt, wij geeft de workshop, past deze wel bij ons, is dit wel geschikt voor onze branche, is de workshop wel in onze agenda te passen. Wij hebben niet de illusie dat we alle vragen vooraf kunnen definiëren, neem daarom gewoon even contact op, overleg even wat je gedacht is. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen of te bellen of whatsappen naar 06-46257199.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widgets_ContactForm_Widget”][/siteorigin_widget]