Kunstmatige Intelligentie op kantoor?

Met gepaste trost presenteer ik het boek Kunstmatige Intelligentie op Kantoor – Van Science Fiction naar de werkvloer -.

Nu eens een boek wat niet over techniek gaat maar de voordelen, kansen en impact op een kantooromgeving zoals er vele van zijn. 

De intentie van dit boek is je te laten zien dat Kunstmatige Intelligentie ook heel eenvoudig benaderd kan worden en niet alleen is weggelegd voor de Google’s en multinationals. Sterker nog, in jouw kantooromgeving zou je vandaag al rendement kunnen behalen.  Laat je lekker ondersteunen door een digitale rechterhand bij alledaagse uitdagingen zoals informatie zoeken en verwerken. Weg met dat saaie werk en op naar de inhoudelijk uitdagende zaken. Zeker in een tijd waarin je nog amper aan goede mensen kunt komen is het een verademing te zien dat KI tijd vrij kan maken waardoor je wellicht helemaal geen nieuwe mensen hoeft aan te nemen.

Maar goed, ik hoor graag wat je van dit boekje vindt.

Als je het leuk vindt kan ik ook een presentatie verzorgen voor jouw organisatie waar ik de inhoud van dit boekje op een ludieke maar ook serieuze manier bespreek. We leven in een mooi tijdperk waar kansen voor het oprapen liggen, dus waar wacht je nog op?