In één dag ervaren hoe jouw organisatie eruit ziet in een AI wereld

Over 5 jaar is artificial intelligence echt doorgebroken. Dan zoek je niet meer naar informatie maar wordt deze op maat aangeboden wanneer je deze nodig hebt. Je kunt voortaan iedere klant uniek bedienen, en nog snel ook. Digitale transformatie is mooi natuurlijk, maar dat gaat niet vanzelf. Vraag je daarom nu al af: Hoe ziet jouw organisatie er over 5 jaar uit en hoe zou je artificial intelligence dan aanpakken? Vind het antwoord tijdens de Management Game: AI Business Challenge.

Management Game: AI Business Challenge

Ontvang een seintje als financiële transacties afwijkingen vertonen. Of los het personeelstekort op door repeterende werkzaamheden te digitaliseren. Het kan, maar is het wat voor jouw bedrijf? Tijdens de Management Game: AI Business Challenge ga je aan de slag om jouw organisatie over 5 jaar te schetsen. Je ontdekt wat een realistisch en haalbaar beeld is van AI. En wat precies bij jouw cultuur en plannen past.

“Wat is dromerij van de digitale transformatie en wat is nu echt waard om in te investeren? Vind het antwoord met mij.”

krijg grip op ai

Kunstmatige intelligentie is voor het management vaak abacadabra. Ik schets daarom eerst een beeld van artificial intelligence en verduidelijk mijn verhaal met voorbeelden. Daarin blijf ik ver weg van de techniek. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden en ontdek direct wat deze digitale transformatie voor jou kan betekenen. Ik laat je bij alle ideeën zien wat de toegevoegde waarde en haalbaarheid is.

De Management Game: AI Business Challenge:

  • geeft antwoord op de vraag wat artificial intelligence is
  • stelt jou in staat voortaan de juiste vragen te stellen
  • biedt inzicht in nieuwe kansen voor jouw bedrijf
  • geeft handvatten op vraagstukken als privacy en ethiek
  • is uniek en exclusief gecreëerd voor jullie organisatie
  • vindt plaats op een inspirerende locatie

Ontdek de impact van digitale transformatie

De kansen in jouw bedrijf liggen voor het oprapen als appels in een boomgaard. Je moet alleen nog weten welke route je hiervoor moet lopen. Deze ontdekkingsfase doorlopen we samen. Ik daag deelnemers uit om zelf na te denken over de hindernissen die het bedrijf nu of in de toekomst moet overwinnen.

Ik vraag jullie daarna hoe je die uitdagingen met artificial intelligence tackelt.
Het resultaat is dat je een helder beeld hebt over jouw toekomst van digitale transformatie en waarop je je strategie van vandaag kunt baseren en je organisatie motiveren.

Unieke Management Game: AI Business Challenge

Jullie bedrijf is uniek, dus de Management Game: AI Business Challenge ook.
Ter voorbereiding kom ik een of meerdere dagen bij jullie langs. Ik leer jullie systemen kennen, ga in gesprek met het management en personeel op de werkvloer en ontdek de pains en gains in jullie bedrijf.

Mijn ervaring is dat dit een cruciale stap is. De werkelijkheid blijkt namelijk altijd anders dan het geschetste beeld. Dat is niet erg, jij bent tenslotte specialist op jouw vakgebied. Als externe consultant help ik je deze tunnelvisie te doorbreken en je kennis optimaal in te zetten.
Ja, dit kan confronterend zijn, maar ga ik liever voor helderheid, toegevoegde waarde en jouw aanzetten tot denken.