Over Ton Abelen

Ton Abelen

Mooie verhalen leveren geen rendement op. Een visie bepalen zonder de praktijk te raken lijkt mooi, maar hoe haalbaar is die visie dan? 

Men noemt mij trendwatcher of futuroloog. Natuurlijk kijk ik naar de toekomst en neem ik u graag mee, maar voor mij telt de dagelijkse praktijk net zo hard mee. 

Nieuwe technologie zoals Artificial Intelligence biedt enorme kansen om grote strategische thema’s op te lossen. Ik vind dat wij deze kansen moeten verzilveren en ons niet alleen maar op kleine korte termijn succes moeten richten. Ja, dit vergt visie, lef en ondernemerschap, maar wellicht net zo veel inspanning als een klein technisch project. Ik help je graag buiten kaders te denken en realistische plannen te maken en uit te voeren.

Over wizzin

Visie op AI

De opkomst van Artificial Intelligence oplossingen heeft mij doen besluiten om mijn eigen onafhankelijke advies bedrijf op te richten. Dit omdat ik merkte dat je als werknemer van een organisatie uiteindelijk, of je het wilt of niet, een soort tunnelvisie ontwikkeld en dat nu juist iets is wat je een enorm breed gebied als A.I. nou net niet moet hebben. A.I. Biedt enorme kansen maar is ook verworden tot een soort marketing en belofte race wie zogenaamd de gekste oplossing kan bedenken, die helaas vaak ook niet verder komt dan theorie. Eén publicatie over wat ergens in een veilig laboratorium is geprobeerd met een geregisseerde opzet is nog niet iets wat je op korte termijn in de praktijk kunt brengen.

 Ik doe graag goede zaken met mijn opdrachtgevers, wat voor mij inhoud dat u als klant voorop staat, niet door met u mee te praten maar u echt inhoudelijk te helpen. Dit doe ik op een uiterst transparante manier met alle focus op uw succes, zodat u spontaan een ambassadeur voor mij wordt. Op deze manier is werken geen moeten maar gewoon leuk om te doen wat mij en u veel inspiratie en energie oplevert.

Wizzin
Spaarnwoudelaan 84
5035HW Tilburg
06-46257199
tonabelen@wizzin.nl
LinkedIn