Centrale overheid, Gemeentes, Uitvoeringsinstanties

Casemanagement, WMO, callcenters, claim management, contractmanagement, alle belangrijke informatie in één integraal beeld

De druk op presteren neemt toe, maar tegelijkertijd neemt werkdruk, het volume aan systemen, informatie en regels ook toe. Hierdoor komt zorgvuldig werken op basis van volledig geïnformeerd zijn steeds meer onder druk te staan.

Aelodi kan je werkdruk verlichten door voor jou al die informatie te verzamelen, analyseren en je een integraal beeld te geven wat aansluit op jouw werk.

Werkdruk

Heb je wel eens gemeten hoeveel tijd je kwijt bent aan het verzamelen, opvragen en doornemen van informatie? Dit kan zomaar 40% van je tijd kosten, tijd die je beter zou kunnen besteden aan de inhoud.

Wat als je een assistent zou hebben die steeds weer alle informatie verzameld, in detail doorneemt zoals jij dat zou doen, en je exact die informatie geeft zodat jij je op de inhoud van je werk kan richten?

Niet meer, maar betere informatie

Iedere dag meer informatie, meer systemen, meer druk om sneller te werken. Maar toch mag je de kwaliteit niet uit het oog verliezen. Er is gewoonweg meer informatie dan je menselijk nog kan verwerken. 

De klassieke aanpak is dat alle nodige informatie voor je wordt verzameld in één systeem. Fijn, maar ben jij in staat 98 documenten en 184 systeemvelden door te nemen?  

Hoe zou je het vinden om naar één integraal beeld te kijken, met daarin de voor jóu belangrijke zaken?

Morgen al resultaat

Natuurlijk weet jij dat het anders kan, maar hoe vertaal je jouw wensen. En voorkom je het risico dat je niet krijgt wat je nodig hebt, maar wel nóg een systeem?

Aelodi is ontstaan in de praktijk, vanuit een heldere visie. Een belangrijk onderdeel van onze visie is dat Aelodi gewoon moet werken met jouw informatie, hoe goed of slecht de kwaliteit daarvan is. 

Onze efficiënte en resultaatgerichte aanpak zorgt ervoor dat jij heel snel rendement haalt. 

“Het fijne van Aelodi is dat deze gewoon met bestaande informatie en systemen overweg kan.”

Veel oplossingen vereisen nieuwe systemen of complexe datatransformaties die veel onderzekerheid brengen in budget, tijd en resultaat. Aelodi is heel snel inzetbaar en levert direct rendement.

Aelodi is een bedrijfs-systeem dat zich aan kan passen aan de kennis en cultuur van iedere organisatie

  • Gecategoriseerd overzicht van belangrijke zaken
  • Inzicht en zoeken in individuele dossiers
  • Inzicht en Enterprise Search in alle informatie
  • Inzicht in verbanden en trends en zaken waar je nooit aan gedacht hebt

Meten is weten: Doe een Quickscan

Nieuwe technologie zoals onze Aelodi werkt met bestaande informatie en systemen, én begrijpt de gebruiker.

Dat zijn nogal wat zaken waar veel projecten op vastlopen.

En die zaken kennen we, want die zijn we allemaal al tegengekomen, wij hebben Aelodi namelijk in de praktijk ontwikkeld. En daarom kennen we de uitdagingen, en hebben we oplossingen.

Om jou (en ons) zekerheid te bieden voeren we graag een quickscan uit.

Wil je meer weten hoe deze werkt? 

Wacht niet langer en druk op die knop hieronder en plan jouw quickscan.

Contact:

Aelodi@wizzin.nl

+31 6 46 25 71 99