Zet de waarde voor mens, proces en organisatie centraal

Artificial Intelligence, is het een hype, of kan ik er echt wat mee? Deze vraag kun je soms maar beter niet stellen, voor het weet wordt je overladen met A.I. technieken en vormen waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Leuk voor de specialisten onder ons, maar waar begin je dan wel? En heeft het zin om te investeren met tijd en geld in A.I., of toch gewoon klassiek even de kat uit de boom kijken?

Tijdens de training A.I. in business leer je te kijken vanuit toegevoegde waarde

“We hebben veel succesvolle innovatieprojecten uitgevoerd, alleen niemand maakt er gebruik van “is een kreet die ik van meerdere opdrachtgevers hoor. Operatie geslaagd, patient overleden en toch zijn de uitvoerenden blij, want ze hebben gerealiseerd wat de opdracht was, en het werkt. Wellicht formeel juist, maar als niemand er mee werkt is het zonde van je inspanning en budget.Dus draaien we het in deze training helemaal om. We gaan niet uit van wat die mooie A.I. technologie allemaal kan, maar gaan focussen op wat we er aan hebben. En nog belangrijker, hoe krijg je het zo ingezet dat deze in de praktijk ook echt werkt en geaccepteerd wordt.

In heldere blokken gaan we van oriëntatie naar het maken van een plan en hoe je dat uitvoert. Inclusief valkuilen, weerstanden, managen van verwachtingen en hoe je grip houdt op de voortgang.

Geschikt voor jou?

Deze training is geschikt voor iedereen die geen technische achtergrond heeft in AI, maar wel wil begrijpen waar de kansen liggen om AI toe te passen. Je gaat samen jouw peers aan de slag om de waarde van AI te vertalen naar jullie business.

Boekingen, deelname:

Kijk voor meer informatie over het programma van de training ook eens naar de brochure of neem contact op met Ton Abelen via onderstaand contactformulier. 

Direct aanmelden kan ook via de link naar naar Heliview trainingen.