Dossiers en contracten beoordelen, controleren op compliance, ondersteuning bieden in onderhandelingen.

Even een contract screenen?

Klanten en collega’s willen snel antwoord.

Maar jouw tijd is beperkt en compliance regels worden steeds strakker. Hoe ga jij om met de steeds toenemende werkdruk die ontstaat door de toename van informatie, regels en druk om te leveren?

In welke contracten staan vergelijkbare condities?

Fouten worden overal gemaakt. Maar hoe snel kun jij antwoord geven op de vraag in welke contracten vergelijkbare risico’s staan?

Archiveren en categoriseren is mooi als je vooraf kennis hebt van de verwachting waar en wanneer je contracten nodig hebt. Maar soms gaat het ineens over de inhoud, over zaken waar je vooraf niet op gerekend hebt. Hoe ga jij al die contracten inhoudelijk analyseren?

We leven in een informatietijdperk, waarin we ons steeds meer realiseren dat onze menselijke capaciteit te kort aan het schieten is om grote volumes informatie te verwerken. Niemand is nog in staat, of krijgt nog de tijd om alle details in (complexe) contracten te analyseren op kansen en risico’s.

Dit levert een risico op, aansprakelijkheid, boetes en sancties worden steeds vaker opgelegd, en je kunt je niet meer verbergen achter het feit dat je zo veel moet verwerken. Alle feiten en cijfers worden steeds belangrijker en geen detail mag over het hoofd gezien worden.

Contractmanagement, inkoop en tendermanagement gaan veel vereisen veel meer dan alleen de basis gegevens te managen.

Technologie is er om mensen te ondersteunen

Stel je voor dat dat eindeloze lezen en analyseren nu eens voor je gedaan wordt. Dat je een assistent hebt die in 1 seconde ieder contract of ander document inhoudelijk helemaal voor je doorneemt. En je exact verteld welke risico’s, afwijkingen of andere relevante informatie hierin staat.

En als je meer vragen hebt, je dwars door dat complexe contract, inclusief alle bijlagen en andere informatie zoals dossiers, jurisprudentie of correspondentie heen kan zoeken. In jouw vaktaal natuurlijk, én dat die assistent jou begrijpt en ook resultaten toont die in de context van jouw vraag belangrijk kunnen zijn.

De oplossing is vandaag beschikbaar

Die assistent hebben wij voor jou ontwikkeld. Aelodi is onze digitale assistent, die gebaseerd op Cognitieve Artificial Intelligence leert hoe jij naar informatie zoekt, en hoe jij bijvoorbeeld contracten doorneemt. Zij leert welke informatie voor jou van belang is, en hoe jij deze gepresenteerd wilt hebben.

De voordelen van Aelodi:

  • Bespaart je kostbare tijd
  • Zorgt ervoor dat jij aandacht hebt voor de belangrijke inhoudelijke zaken
  • Voorkomt het risico dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet

Onze aanpak levert met zekerheid resultaat

Het is je vast al eens overkomen. Collega’s of leveranciers die graag met jouw data willen experimenteren om te ontdekken hoe ze jou beter kunnen maken. In 95% van de gevallen is deze aanpak niet succesvol. Logisch, want succes in de praktijk hangt van veel meer factoren af dan alleen de technologie.

Wij hebben Aelodi in de praktijk ontwikkeld, en weten zo hoe we met zekerheid in de echte operatie succesvol kunnen zijn.

Onze ervaring hebben wij omgezet in een gestructureerde aanpak, die puur gericht is op business value en haalbaarheid. Want iedere organisatie is uniek, ook die van jou.

Aelodi werkt voor iedereen

Van een team tot aan multinationals

Of je nu een MKB bedrijf bent, een multinational, een zorg of overheidsorganisatie, Aelodi ondersteunt iedereen die veel met contracten, dossiers en documenten te maken heeft. Waar het om gaat is dat jij waarde haalt uit het feit dat je contracten geautomatiseerd kunt laten screenen en je deze kan doorzoeken. Dat moet passen in jouw operatie. Aan jou de keuze hoe en waar je Aelodi inzet. Maar pas wel op, als je collega’s zien dat jij ineens wel heel veel grip hebt en snel werkt, dan willen zij ook een digitale assistent.

Meer weten, check hier onze referenties en use cases.

“Het fijne van Aelodi is dat deze gewoon met bestaande informatie en systemen overweg kan.”

Veel oplossingen vereisen nieuwe systemen of complexe datatransformaties die veel onderzekerheid brengen in budget, tijd en resultaat. Aelodi is heel snel inzetbaar en levert direct rendement.

Contact:

Aelodi@wizzin.nl

+31 6 46 25 71 99